O nama

DLS Detail je internet trgovina koja se bavi prodajom proizvoda iz kategorija auto detailinga, a to su proizvodi za njegu, održavanje zaštitu i čišćenje svih vrsta vozila. Dio smo tvrtke DKD o.t.u. koja je osnovana 1997. godine.

Jedan smo od najvećih uvoznika auto detailing proizvoda i opreme i možemo osigurati sve potrebno za poslove osnovnog čišćenja, pa sve do najsuvremenijih zaštitnih folija za vozila. 

Sjedište tvrtke je smješteno u neposrednoj blizini grada Karlovca, u naselju Orlovac, Rečička ulica 115A, svega nekoliko kilometara od naplatne postaje autoceste, na 750m2 veleprodajnog skladišta. Maloprodajne poslove vršimo isključivo putem internet trgovine.

U stalnom asortimanu više od 500 artikala renomiranih svjetskih proizvođača. Imamo kontinuirane uvoze te redovito osvježavamo asortiman novim proizvodima.

Kada smo prije 8 godina započeli sa radom veleprodaje i maloprodaje putem interneta, imali smo jedan cilj. Pružiti našim kupcima uslugu s kojom će biti u potpunosti zadovoljni i zbog koje će se iznova vraćati. Samo u potpunosti zadovoljan kupac dovoljna nam je nagrada za naš trud i sve što radimo. Vama, kao i nama, najvažnije je da vaši paketi stignu na odredište u što kraćem roku i bez dodatnih problema. 

U svakom trenutku kupac nam je na prvom mjestu pa se tako trudimo neprekidno unaprjeđivati, obogaćivati asortiman i pružati još bolju uslugu. Sve to, naravno, ne bi zaživjelo bez vas. Stoga vam želimo zahvaliti što ste kroz cijeli ovaj proces bili s nama i pomogli nam izgraditi se u firmu kakva smo sad.

Bilo je tu uspona i padova, dobrih poteza i grešaka, odluka koje su mogle biti odrađene drugačije i svih ostalih prepreka koje su očekivane na takvom putu. No, u jednom se slažemo – nakon svih ovih godina ne žalimo ni za čim.

Sretni smo i ponosni na ovo putovanje i na ono što smo postali. Hvala vam što ste naši vjerni kupci i nadamo se da ćemo vam pružiti još puno godina originalnih i jedinstvenih artikala, dobre usluge i lijepih iskustava.

Kupce također podržavamo putem našeg tima za korisničku podršku koji je uvijek spreman pomoći i odgovoriti na bilo kakva pitanja.

Našim kupcima osiguravamo:

  • 100% sigurnu kupovinu (zaštita podataka, sigurno i šifrirano plaćanje putem Corvus Pay sustava)
  • Brzu i sigurnu GLS isporuku (2-4 radna dana, poziv i sms prije dostave, provjera statusa paketa)
  • Pakete šaljemo iz skladišta u Hrvatskoj
  • Besplatnu dostavu iznad 55 € / 414,39 kuna
  • Kupovinu do 24 rata ovisno o vrsti kartice
  • Brzu i predanu podršku kupcima: mob:099 214 3412, info@dls.com.hr, DLS Detail Facebook stranica
  • Brzo rješavanje reklamacija i povrata, najčešće unutar 3 radna dana: prodaja@dls.com.hr