Vaše članstvo i kupovina su u potpunosti sigurni

DKD o.p.u. cijeni vašu privatnost i zato su vaši podaci kod nas uvijek pažljivo zaštićeni. Sve posredovane informacije su zaštićene od pristupa treće strane, što vam osigurava bezbrižno i nesmetano poslovanje s pružateljem usluga. Ova pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave ili obavijesti. Korištenjem ove web stranice nakon izmjene ili ažuriranja korisnik potvrđuje da je suglasan s izmjenama i dopunama.

Zaštita vaših osobnih podataka znači:

  • Nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način.
  • Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani.
  • Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu.
  • Nećemo vam slati e-mailove na koje se niste registrirali.
  • Bilo kada se možete brzo i lako odjaviti iz bilo koje od naših e-mail lista.

Sve naše online aktivnosti su u uskladu s eurposkim zakonodavstvom (EU Directive 95/46EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.) Rukovanje informacijama koje davatelj dobiva o vama kada posjetite i koristite našu web stranicu, podliježe politici privatnosti.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju kao pojedinca: Vaše ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa, i sl. Pružatelj usluga ne prikuplja osobne podatke, osim kada ste vi to omogućili, odnosno kad se složite s time, npr. prilikom naručivanja proizvoda, sudjelovanjem u nekoj od Sensilab nagradnih igara ili se prijavite na e-novosti.

Korištenje i širenje osobnih podataka

DKD o.p.u. je nosioc brenda DLS detail i vaše će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjavanje vaših narudžbi te u tehničke svrhe, poput administracije web stranice, kako bi Vam pružile pristup određenim informacijama ili za opću komunikaciju s vama. Također, vaši podaci će se koristiti za slanje e-mail newslettera, ponuda i ostalog promo materijala.

DKD o.p.u. neće posredovati vaše osobne podatke trećim stranama.

Sloboda izbora

Vi kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Ako ste odlučili da nećete posredovati neke od informacija pružatelju usluga, onda nećete biti u mogućnosti pristupiti nekim mjestima ili funkcijama web stranice.

Molimo korisnike koji se žele odjaviti iz DLS detail e-vijesti, a to nisu u mogućnosti sami da učine klikom na link za odjavu, da nas kontaktiraju na e-mail info@dls.com.hr. Ako ste promijenili svoje osobne podatke (poštansku adresu, e-mail adresu, fizičku adresu, telefonski broj), molimo da nas obavijestite o promjenama na e-mail: info@dls.com.hr

Automatsko bilježenje informacija (informacije koje nisu osobnog značaja)

Kad god pristupate web stranici, općeniti, ne-osobni podaci (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice) bilježe se automatski (ne kao dio prijave). Ove informacije koristimo za mjerenje aktivnosti naše web stranice i poboljšanje sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu podložni daljnjem razmatranju i nisu otkriveni trećim stranama.

Kolačići

Kolačići su neprimjetni dokumenti koji se privremeno pohranjuju na tvrdom disku i omogućuju da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite na web stranici. Pružatelj koristi kolačiće samo kako bi prikupio informacije koje se odnose na korištenje web stranice. Naša stranica koristi podatke iz Google Analytics za remarketing oglašavanja. To znači, da na osnovi vašeg posjeta stranici možete vidjeti DLS detail oglase na Google oglašavačkoj mreži ili na drugim web stranicama koje koriste tu vrstu oglašavanja. U tu svrhu se koriste kolačići kao što su Google Analytics kolačići ili neki drugi strani kolačići kao što se DoubleClick kolačići, pomoću kojih se optimiziraju prikazi oglasa na stranicama koje posjećujete te bilježe vaše posjete na tim stranicama. Također, na osnovi vaših interesa, koriste se podaci iz Google oglašavanja te podaci trećih stranica (one npr. bilježe starost, spol i interes) u kombinaciji s Google Analytics za bolje razumijevanje, analizu i optimizaciju oglašavanja i rada stranice.

Sigurnost

DKD o.p.u. ulaže sve svoje napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka. Vaši podaci su konstantno zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije ili neovlaštenog otkrivanja.

Maloljetnici

Maloljetnici ne bi smjeli davati nikakve osobne podatke na stranicama bez dopuštenja roditelja ili skrbnika. DLS detail nikad neće svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnih osoba, ili na bilo koji način podatke koristiti ili otkriti trećoj strani bez njihove dozvole.

Pravo na informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike zaštite privatnosti ili kako tretiramo vaš osobne podatke, slobodno nam se obratite. Nazovite nas na 099 214 3412 ili nam pišite na info@dls.com.hr. Biti ćete obaviješteni u skladu sa vašim zahtjevom – u pisanom obliku te u skladu s važećim zakonodavstvom – koji su podaci, ako ih ima, prikupljeni tijekom posjete web stranici.

Objavljivanje promjena

Svaka promjena u našim pravilima o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na ovim web stranicama. Korištenjem web stranice korisnik prihvaća i suglasan je sa cijelim sadržajem ove politike privatnosti. Molimo upoznajte se i sa sadržajem naših Opžih uvjeta poslovanja (ovo da bude link na uvjete poslovanja).