SHINE & WIN

DLS detail mjesečna nagrada

Vrlo je jednostavno uključiti se u mjesečno SHINE & WIN natjecanje. Zbog iznimno velike popularnosti FACEBOOK društvene mreže, upravo na našoj DLS detail Facebook stranici će se odlučiti tko je sretni dobitnik vrijedne nagrade.

Dolje niže je nekoliko smjernica koje će Vam pomoći pri prijavi i tijekom natjecanja:

PRIJAVA: odaberite 4 najbolje slike svog vozila i pošaljite ih u inbox na našoj Facebook stranici (očekujemo velik broj prijava, pa ćemo jednom dnevno i to u večernjim satima objavljivati kolaže sa slikama natjecatelja u SHINE @ WIN albumu). Nakon objave Vašeg kolaža, potrebno se označiti (“tagirati”) na tom istom kolažu (kolaž čine Vaše četiri slike, složene kao jedna)

TRAJANJE: natjecanje počinje od 1. (prvog) kalendarskog dana u mjesecu i traje do kraja posljednjeg kalendarskog dana u tom istom mjesecu. Sve slike koje dobijemo 25-og kalendarskog dana u mjesecu ili kasnije, automatski ćemo uvrstiti u natjecanje za slijedeći mjesec.

ODABIR POBJEDNIKA: pobjednik natjecanja se odabire na temelju najvećeg broja LIKE-ova za njegov kolaž. DLS detail je dužan obavijestiti pobjednika najkasnije u roku od 5 (pet) dana u idućem kalendarskom mjesecu.

NAGRADA: nagradu čine Auto detailing proizvodi iz našeg asortimana u vrijednosti od 500,00 kn po slobodnom izboru pobjednika mjesečnog natjecanja.

Molimo, uzmite u obzir da nepotpune kolaže, te neoznačene (“netagirane” kolaže), nećemo moći uzeti u obzir i smatrati će se nevažećima.

Također, profesionalcima (osobama koje većinu svog dohotka ostvaruju od uređivanja vozila) nije dopušteno natjecati se.

DLS detail zadržava pravo diskvalifikacije svakog natjecatelja koji ne bude poštivao pravila natjecanja.

● Krenite odmah i neka baš Vaš ljubimac bude vozilo mjeseca. Sretno!!! ●

Login

Lost your password?