GYEON Q² PRIME 100ml

GYEON Q² PRIME 100ml

1,125.00 HRK

Jedna od ključnih karakteristika koji čine Q² PRIME posebnim, pogotovo kad ga se uspoređuje sa drugim zaštitnim premazima, jest njegova nemjerljiva sposobnost samočišćenja. Ovo svojstvo može značajno povećati intervale između pranja, naravno premaz neće biti savršeno čist nakon duge vožnje u lošim vremenskim uvjetima, ali će značajno pomoći da vozilo ostane duže čisto i također da se zaprljanja mnogo lakše i jednostavnije očiste.

Compare
Na zalihi / .

Opis proizvoda

GYEON Q2 PRIME je napredan kvarcni premaz koji istovremeno štiti i unaprijeđuje izgled automotiv boje. Razvijen u Južnoj Koreji, GYEON Q2 PRIME koristi najnoviju tehnologiju silikona (Si) za polaganje sloja siloksan polimera koji se brzo vežu za površinu i formiraju u potpunosti kristaliziran SiO2 plašt koji se povezuje sa lakiranom površinom na molekularnom nivou. Za razliku od konkurentskih proizvoda baziranih na nanotehnologiji, GYEON Q2 PRIME ne sadrži alkohol i zbog te kvalitete ne vaporizira prebrzo, što čini sam proces nanošenja mnogo lakšim. Nadalje, GYEON Q2 PRIME ima SiO2 sadržaj veći od 50%, što je znatno više nego što se može pronaći u mnogim konkurentskim proizvodima. Taj rezultat ga čini sa svakim dodatnim slojem, u prosjeku, za jedan razred čvršćim (1H) na Mohs ljestvici otpornosti na grebanje osnovnog sloja laka.

Kao rezultat zaštićene boje sa glatkim, gustim slojem potpuno kristaliziranog SiO2, tretirana površina postaje prirodno odbojna za vodu (hidrofobnost). U slučaju kiše ili ispiranja vodom omogućuje stvaranje kapljica na površini koje se samo otkotrljaju sa površine. Taj ekstreman beading ne samo da izgleda odlično, već zajedno sa klizanjem vode sa površine odnosi i potencijalnu novonastalu  kontaminaciju, šta čini rutinski posao pranja lakšim i sigurnijim za krajnji rezultat. Kao dodatak ovim prednostima, GYEON Q2 PRIME također pruža izvrsnu zaštitu protiv ptičjeg izmeta, ostataka insekata, zimske soli sa ceste i štetnih UV zraka, do visokih 12 mjeseci po tretmanu, čak i na vozilima koja se koriste svaki dan (potpuno je otporan na kemikalije za pranje i visoki pritisak vode, i kad je u potpunosti sazrio jedino se poliranjem može ukloniti). Ova svojstva čine GYEON Q2 PRIME idealnim izborom zaštite laka za entuzijaste.

gyeon-q2-prime-graphic-a                                       gyeon-q2-prime-graphic-b

 

GYEON Q2 PRIME se isporučuje kao set, sadrži30 ml bočicu, GYEON Q2 PRIME, 100 ml bocu s raspršivačem  GYEON Q2M CURE, GYEON aplikator set, 3M respirator i papirnato uputstvo za korištenje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Login

Lost your password?