GYEON Q² DURABEAD 50ml

Prodano

GYEON Q² DURABEAD 50ml

2,000.00 HRK

Dok je Q2Mohs+ naš top proizvod kada govorimo o vrhunskoj zaštiti laka, Q2DuraBead je jednako učinkovit i kvalitetan. On kombinira nedostižnu izdržljivost Q2 Mohs+ premaza sa dugotrajnim beading efektom i visokim kutem kontakta vode na površinu. Kao i Q2 Mohs+, rezerviran je samo za certificirane GYEON detailere.

Nema na zalihi

Compare
Nema na zalihi / .

Opis proizvoda

ULTIMATIVNI HIDROFOBNI PREMAZ

Dok je Q2Mohs+ naš vrhunski zaštitni premaz, Q2DuraBead sadrži jednako visok nivo kvalitete. Kombinira nenadmašivu izdržljivost Q2Mohs+ i izvanredan dugotrajan beading efekt sa iznimno visokim dodirnim kutem vode na površinu.

NENADMAŠIVI I IZDRŽLJIVI BEADING

Q2 DuraBead je apsolutni svjetski rekorder kada govorimo o izdržljivosti hidrofobnog efekta. Može biti usporediv sa beadingom vode kakvu ima GYEON Q2 Prime, sa mnogo dužom trajnošću.

VRHUNSKA SPOSOBNOST SAMOČIŠĆENJA

U svim našim sistemima zaštite, sposobnost samočišćenja je ključan čimbenik.Q2 DuraBead premašuje sve poznate standarde u tom području, posjedujući ne samo najvišu sposobnost hidrofobnosti već je vjerojatno njegova anti statična sposobnost najviša trenutno dostupna u automotiv industriji.

GYEON Q2 DuraBead 1

 

Login

Lost your password?