GYEON Q² BOOSTER 30ml

Prodano

GYEON Q² BOOSTER 30ml

545.00 HRK

Ako ste ljubitelj ekstremne hidrofobnosti, Gyeon Q² Booster je najučinkovitiji proizvod na tržištu kojim ćete postići taj efekt. U skladu sa GYEON zaštitom generira kut dodira vode od čak 120 stupnjeva. Ono što je još veća posebnost jest svojstvo da da ga je moguće primijeniti na svim SiO2 premazima bez obzira na brand. Uz još neviđenu hidrofobnost, ujedno će i produžiti trajnost postojećeg premaza. Uzmite u obzir da ovo nije samostalan proizvod i može se upotrijebiti samo na vozilima se već postojećom SiO2 zaštitom.

Nema na zalihi

Compare
Nema na zalihi / .

Opis proizvoda

PRVI UNIVERZALNI TOP COAT ZA SiO2 ZAŠTITU

Q2 Booster je najjednostavniji način da izvučite maksimum iz postojeće zaštite na svom vozilu. Bez obzira na to radi li se o Q2 Prime, Q2Mohs ili o premazu izvan GYEON branda, značajno ćete povećati izdržljivost i hidrofobnost.

SUPER HIDROFOBNA SVOJSTVA

Ako volite ekstremni beading (formiranje kapljica na površini), Q2 Booster je najkvalitetniji proizvod na tržištu kojim ćete postići taj efekt. Krajnji rezultat je ekstremna hidrofobnost koja uparena sa SiO2 zaštitnim premazom visoke kvalitete, dostiže dodirni kut sa površinom od čak 120” stupnjeva.

MAKSIMALAN EFEKT SAMOČIŠĆENJA

Zajedno sa hidrofobnosti, Q2 Booster osigurava visoku razinu samočišćenja kombinirana sa vrhunskim antistatičkim efektome. Također daje zaštiti anti-graffiti zaštitu, što rezultira jednostavnim i brzim uklanjanjem oštećenja takve vrste.

GYEON Q2 Booster 1

VRLO JEDNOSTAVNA APLIKACIJA

Za aplikaciju možemo doslovno reći da je jednostavna kao dječja igra. Primpremite površinu, pobrinite se da je u potpunosti uklonjena masnoća i prljavština i aplicirajte proizvod pravocrtnim pokretima. Pobrinite sa da je zaštita ravnomjerno nanešena. Zahvaljujući izrazito brzom evaporiranju, Q2 Booster zahtijeva blag i nježan buffing (uklanjanje viška proizvoda).

PREMAZ SA NAJTRAJNIJIM BEADING EFEKTOM

Ne bojimo se reći da je Q2 Booster pokrovni premaz sa najtrajnijim beading efektom ikad proizveden uopće u svijetu. Baziran na kvarcnom premazu kao što je Q2 Prime ili Q2 Mohs, produljiti će sveukupni beading do nevjerojatnih 12 mjeseci.

SAVJET ZA UPOTREBU

Osigurajte da je bazni kvarcni premaz pravi kvarcno/keramički premaz. Nanesite proizvod samo na suhu i čistu površinu (bazni premaz). Sljedeći korak je osigurati ravnomjerno nanošenje i gotovo trenutno uklanjanje viška proizvoda

GYEON Q2 Booster 2

Login

Lost your password?